Meld je aan

De belangenorganisatie voor vrouwen die op jonge leeftijd groei remmende hormonen geslikt hebben.

Wil je meer informatie over de effecten van het gebruik van groei remmende hormonen? Wil je meer weten over jouw situatie? Wil je jouw verhaal delen en/of wil je lotgenoten ontmoeten?
De Stichting Effecten Groeiremming maakt dat mogelijk met behulp van haar vrijwilligers en donateurs. Je kunt bij ons terecht met jouw vragen en je krijgt – zodra we voldoende informatie hebben – onze nieuwsbrief met nieuws, interviews en medische updates.

Aanmelden?
Als je geïnformeerd wilt worden, lotgenoten wilt ontmoeten of wilt deelnemen aan onderzoek, meld je dan aan bij de stichting. Dat kan met het online aanmeldingsformulier hieronder.

Donateur worden van stichting?
De stichting draait geheel op vrijwilligers, maar moet toch kosten maken voor het uitvoeren van haar activiteiten. Als donateur geef je ons de financiële ondersteuning waarmee we jou kunnen helpen.

Via het online aanmeldingsformulier hieronder kun je je aanmelden als donateur (niet verplicht) en kun je aangeven met welk bedrag je ons jaarlijks wilt ondersteunen.
Je kunt ons ook met een eenmalige donatie steunen. Hiervoor kiest u in het onderstaand formulier welk bedrag u wil doneren en helpt u mee om vrouwen te voorzien van de steun en informatie die zij zoeken.

Aanmelding

ANBI-status
De Stichting Effecten Groeiremming heeft een ANBI-status. Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), kunnen giften, binnen de daarvoor geldende regels, bij de aangifte voor inkomsten- of vennootschapsbelasting worden afgetrokken.

Periodieke schenkingsovereenkomst
Een periodieke schenkingsovereenkomst is fiscaal aftrekbaar. Wil je een dergelijke overeenkomst aangaan, vink dan het betreffende hokje aan in het aanvraagformulier hiernaast.

Informatie van de ANBI website:
“Een periodieke schenking/gift is een structurele gift aan een goed doel (ANBI) die schriftelijk is vastgelegd in een notariële of onderhandse schenkingsovereenkomst. De looptijd van deze overeenkomst is minimaal vijf jaar. U moet tenminste 1 x per jaar een vast bedrag uitkeren.”